Valikko Sulje

Kuukausittain vaihtuvien kampanjoiden jalkautus valtakunnallisesti

St1- ja Shell-huoltamoiden POS-kampanjamateriaalien tuotannollinen suunnittelu ja toteutus on yksi yrityksemme keskeisistä toimista. Vuosien varrella työprosessi on hioutunut nykyiseen muotoonsa, jonka osaset mukautuvat kunkin kampanjajakson mukaan eli 13 kertaa kalenterivuodessa. Säännöllinen työrytmi sekä osaavien ammattilaisten yhteistyö tulevat tässä työnkulussa parhaiten esille. Kampanjoiden toteutus on puhdasta tiimityötä alusta loppuun.

POS-mainoskampanjat sisältävät kaikkea suurista mainoslakanoista printtijulisteisiin sekä diginäyttöaineistoihin saakka. Suunnittelu tapahtuu yhteistyössä St1:n muiden mainostoimistojen ja markkinointitiimin kanssa. Skaalaamme kampanjaviestin näkyviin kaikille Suomen St1- ja Shell-asemille.

 

Alusta loppuun – ja taas alkuun

 

Kampanjajakson kesto on neljä viikkoa, ja pidämme samaa rytmiä yllä, kun työstämme alati vaihtuvia markkinointivälineitä huoltamoiden käyttöön ympäri Suomen. Työ alkaa kampanjabriefistä sekä palaverista asiakkaan kanssa. Palaverissa käydään läpi tulevan kampanjajakson sisältöä. Suunnittelussa vedosliikenne on vahvassa roolissa. Samalla korostuu tiimityö suunnittelun ja tuotannon välillä, kun materiaaleja listataan ja saatellaan painoon. Suunnittelu jatkuu aina kampanjajakson alkuviikolle asti, kun suunnitellut näyttömateriaalit ajastetaan pyörimään asemakohtaisesti ja viimeisetkin nettimateriaalit saadaan työstettyä valmiiksi. Kun jakso vaihtuu asemilla, on tiimillämme jo seuraava kokonaisuus työpöydällä vedosvaiheessa.

Suunnittelun lisäksi hoidamme POS-materiaalien tuotannon sekä pakkauksen, joka on monipäiväinen prosessi ja työllistää useita käsipareja. Laaduntarkkailu on myös vahvassa roolissa näin suuressa kokonaisuudessa. Materiaalit kulkevat monen työvaiheen sekä useiden tarkastelevien silmäparien ohi ennen asemalle päätymistä.

 

Säännöllisyyttä ja pitkäjänteistä kehitystyötä

 

POS-kampanjan työvaiheet eivät säännöllisyydestään huolimatta ole kuukaudesta toiseen saman oravanpyörän pyörittämistä, vaan pyrimme alinomaa kehittämään uusia ja asiakkaalle parempia toimintapoja ja -ratkaisuja. Suunnittelemme uusia mainospintoja sekä toteutustapoja, ja toimistomme sisällä pyrimme saamaan työstä mahdollisimman sujuvaa ja mutkatonta. Pitkäaikainen kumppanuutemme St1:n kanssa on mahdollistanut prosessien hioutumisen timanttiseksi, ja kehitystyö jatkuu edelleen.

Kampanjatyöskentely on suurten kokonaisuuksien hallintaa ammattimaisen vahvalla otteella.

LUE KETJUPALVELUISTAMME

Tutustu muihin töihimme

Brändiuudistus, uudet nettisivut ja herkulliset monikanavaiset kampanjat

Lue lisää...

Laaja tuotevalikoima näyttävästi esille

Lue lisää...