Valikko Sulje

Laaja tuotevalikoima näyttävästi esille

Suunnittelimme kylmälaitteita ja kalusteratkaisuja myyvälle Suomen Myymäläkalusteelle uudet verkkokauppapohjaiset sivut. Laajan tuotevalikoiman ja kattavien tuotetietojen esiin tuominen selkeästi ja näyttävästi oli asiakkaan tärkein kriteeri uusia sivuja rakennettaessa.

Monipuoliset ominaisuudet tuotteiden esittelyyn

 

Helppo navigoitavuus, orgaaninen hakukonenäkyvyys sekä Suomen Myymäläkalusteen rautaisen palveluosaamisen esiintuominen oli kirkkaana mielessämme, kun aloitimme sivuston kehityksen. Tehostaaksemme tuotteiden löytyvyyttä toimme hakutoimintojen lisäksi sivustolle tuotteiden ominaisuuksiin pohjaavan filtteröintioption. Rakensimme sivustolle myös itse koostettavan tuotekatalogin. Sivuston kävijä voi valita haluamansa tuotteet ja generoida niistä tuote-esitteen suoraan PDF-muotoon.

 

Työkaluja aktiiviseen markkinointiin

 

Tuotevalikoiman laajuuden vuoksi rakensimme sivut WooCommerce verkkokauppa-alustalle ilman maksuputkea. Suomen Myymäläkalusteen markkinointitiimi päivittää sisältöjä itse, lisää tuotteita ja kirjoittaa Inspiraatio-artikkeleja sivustolle. Myös automaattisesti päivittyvät sosiaalisen median syötteet tuovat sivustolle eloa.

Verkkosivut ovat monen yrityksen tärkein markkinointikanava. Suomen Myymäläkalusteen kotisivut tuovat komeasti esiin myytävät tuotteet ja asiantuntevan palvelun. Sivut toimivat tietenkin myös kanavana vaivattomaan yhteydenottoon. Rakensimme Suomen Myymäläkalusteelle nettisivujen kylkeen myös näppärän uutiskirjepalvelun, josta asiakas voi itse lähettää näyttäviä uutiskirjeitä. Tuemme Suomen Myymäläkalustetta myös muun muassa suunnittelemalla painotuotteita ja tuottamalla kalusteteippauksia. Autamme myös tarvittaessa kaupallisten viestien kirkastamisessa.

Kehitämme sivustoa edelleen yhdessä asiakkaan kanssa ja etsimme toimivia työkaluja entistä parempaan markkinointiin. Aktiivinen markkinointi oikeissa kanavissa luo edellytykset onnistuneelle kaupanteolle.

VIERAILE SIVUSTOLLA

Kaipaatko apua markkinointiin?

Tutustu muihin töihimme

Kuukausittain vaihtuvien kampanjoiden jalkautus valtakunnallisesti

Lue lisää...

Brändiuudistus, uudet nettisivut ja herkulliset monikanavaiset kampanjat

Lue lisää...