Valikko Sulje

Mainontaa jo vuodesta 1989

Laitinen on perheyhtiö, ja toimimme perheyhtiön arvoilla. Meillä arvostetaan rehellisyyttä, avoimuutta, pitkäjänteisyyttä ja yritteliäisyyttä.

Toimintamme starttasi yli 30 vuotta sitten ja on kasvanut tasaisesti siitä lähtien. Osaamisemme on syventynyt ja laajentunut jokaisen uuden taitajan myötä. Vaalimme pitkiä asiakassuhteita, ja asiakkaidemme tyytyväisyys palveluumme on meille ensiarvoisen tärkeää.

Pitkäjänteistä työtä ketjukumppanien kanssa

Pitkäaikainen yhteistyömme ketjuasiakkaiden parissa on mahdollistanut palvelujemme kehittämisen siten, että ne palvelevat erityisesti ketjujen toimintaa.

Laaja ymmärryksemme ketjujen toiminnasta auttaa meitä löytämään uusia ratkaisuja ketjuasiakkaiden haasteisiin. Palvelumme eri osa-alueet nivoutuvat saumattomaksi kokonaisuudeksi ja hyödyttävät ketjukumppaneiden toimintaa.

Me työskentelemme kustannustehokkaasti ja tuotamme laatua ripeällä otteella. Sujuvoitamme osaamisellamme ketjun arkea, jolloin ketjun resursseja vapautuu muuhun käyttöön.

Suunnittelemme näyttävää  mainontaa monipuolisesti

Suunnittelemme ja toteutamme mainontaa laajasti aina brändisuunnittelusta kampanjoiden jalkautukseen. Suunnittelutiimiimme kuuluu sekä luovaa osaamista että tarkkoja ja tehokkaita tuotannollisia tekijöitä.

Oma painomme ja tehokas varasto- ja lähettämöpalvelumme mahdollistavat nopean ja laadukkaan painotuotteiden valmistuksen ja jakelun. Hoidamme myös vaativien mainospintojen asennukset puolestanne.

Ketjukumppaneiden lisäksi palvelemme vuosittain satoja pk-yrityksiä koko Suomessa.
Olemme asiakkaiden ketterä kumppani koko sydämellämme.

Näyttöjen mainokset ja aineistojen hallinta

Suunnittelemme mainokset toimipisteesi näytöille, tienvarsinäytöille tai muille digitaalisille pinnoille. Teemme animoituja ja staattisia mainoksia pikselintarkasti.

Hallinnoimme näyttöjärjestelmiä, syötämme mainokset ja ajastamme ne näkymään sovitusti.

Asiakkaat luottavat toimivaan palveluumme
NPS 95

Kokemuksia.fi mittasi puolueettomasti asiakkaidemme tyytyväisyyttä toimintaamme. Olemme suuresti kiitollisia asiakkaiden meille osoittamasta luottamuksesta.