Valikko Sulje

Vetoavan yksilöllisesti verkossa

Suunnittelemme ja toteutamme yrityksellesi yksilölliset nettisivut tai verkkokaupan kertomaan yrityksesi toiminnasta kiinnostavalla tavalla ja lisäämään myyntiäsi.

Kotisivut

Visuaalisesti kiinnostavat ja selkeäkäyttöiset nettisivut luovat uskottavuutta ja viestivät palveluistasi vetoavasti.

Suunnittelemme nettisivut yksilöllisesti yrityksesi visuaalisen ilmeen ja palveluiden pohjalta tukemaan liiketoimintaasi ja viestintääsi. Rakennamme kotisivut responsiivisiksi ja hakukoneystävällisiksi WordPress-alustan päälle. Julkaisun jälkeen voit itse hallinnoida sisältöjä ja tarkkailla sivuston liikennettä ja analytiikkaa tai antaa meidän huolehtia sisältöpäivityksistä puolestasi.

Elävöitämme sivustoa esimerkiksi uutisosiolla, some-syötteillä, video- ja karttaupotuksilla sekä vaihtuvilla mainoksilla ja sisällöillä.

Suunnittelemme ja toteutamme yksilölliset nettisivut tai verkkokaupan kertomaan yrityksesi toiminnasta kiinnostavalla tavalla ja lisäämään myyntiäsi.

Verkkokauppa

Rakennamme puhuttelevan verkkokaupan liiketoimintaasi tukevilla ominaisuuksilla.

Huomioimme verkkokaupan suunnittelussa kohderyhmän luomalla käyttäjäystävällisen ympäristön, jossa ostosten teko on vaivatonta. Pyrimme ohjaamaan asiakastasi ostopolulla ja herättelemään mielenkiintoa palveluja tai tuotteitasi kohtaan.

Monipuoliset lisäominaisuudet, kuten maksutoiminnot, varauskalenteri ja verkkokauppaan kytketyt kohdennetut uutiskirjeeet, rikastuttavat käyttäjäkokemusta. Opastamme yritystäsi verkkokaupan hallinnoinnissa ja tuotteiden ylläpidossa. Julkaisun jälkeen olemme tukenasi ja autamme yritystäsi löytämään uusia asiakkaita.

Näyttöjen mainokset ja aineistojen hallinta

Suunnittelemme mainokset toimipisteesi näytöille, tienvarsinäytöille tai muille digitaalisille pinnoille. Teemme animoituja ja staattisia mainoksia pikselintarkasti.

Hallinnoimme näyttöjärjestelmiä, syötämme mainokset ja ajastamme ne näkymään sovitusti.

Digitaalinen mainonta

Laajentamalla näkyvyyttä löydämme potentiaaliset asiakkaasi helpommin ja lisäämme esimerkiksi verkkokauppasi kävijäliikennettä.

Google Ads

Kohdennetut mainokset, hakusanat ja bannerit Googlen mainospaikoilla

Some-kampanjat

Kohdennetut mainokset sosiaalisen median eri kanavissa ja feedien hyödyntäminen kotisivuilla

Uutiskirje

Viesti asiakkaille edullisesti sähköpostin välityksellä oman brändisi mukaisesti

Asiakkaat luottavat toimivaan palveluumme
NPS 95

Kokemuksia.fi mittasi puolueettomasti asiakkaidemme tyytyväisyyttä toimintaamme. Olemme suuresti kiitollisia asiakkaiden meille osoittamasta luottamuksesta.