Valikko Sulje

Toteutamme näyttävää mainontaa

Yritysilmeen suunnittelusta kampanjamainontaan – me autamme yritystäsi luovasti

Yritysilme ja markkinoinnin startti

Tuemme aloittelevaa yritystäsi luomalla toimintaa kuvastavan, mieleenpainuvan yritysilmeen, myynnintukimateriaalit, verkkosivut sekä vetoavat mainospinnat myymälääsi. Pohdimme kanssasi erilaisia tapoja tavoittaa halutut kohderyhmät ja suunnittelemme kampanjat viestin esiintuomiseksi.

Yritysilme tai brändi-ilme kattaa logon suunnittelun, fonttien määrityksen, värivalinnat ja kuvamaailman tyylin sekä muut graafiset elementit. Ilme tiivistetään graafiseen ohjeistoon, ja sitä sovelletaan mainonnan suunnittelussa.

Rakennamme brändiä kanssasi

Brändi syntyy ajan mittaan ja on monien tekojen summa. Toimivalla markkinoinnilla voimme parantaa tunnettuutta ja vaikuttaa mielikuviin, joita liiketoimintasi herättää kohdeyleisössä.

Brändiviestinnän suunnittelussa pohdimme mainonnan keinojen ja visuaalisten sävyjen lisäksi muun muassa sanallisen viestinnän tyyliä, sloganeja ja mainostekstejä eli sitä, kuinka sanoitamme tarinan yleisölle.

Tarkkaa ja tehokasta tuotannollista suunnittelua

Suunnittelutiimiimme kuuluu rautaisia tuotannollisia suunnittelijoita, jotka jalkauttavat bränditason suunnitelmat käytännön mainonnaksi. Skaalaamme kampanjat digitaalisiin ja painettuihin mainospintoihin ja  koordinoimme tuotantoa. Asiakkaat tuntevat meidät ripeästä ja laadukkaasta otteesta.

Julkisivun ja toiminnan näkyvyys

Suunnittelemme toimipisteen kaikki mainospinnat. Etsimme sopivat tavat herättää ohikulkevan liikenteen mielenkiinto, lisätä myyntiä kassa-alueella, tuoda brändisi näkyville liiketilassa tai kertoa palveluistasi asiakkaille.

Toteutamme kampanjamainokset ja hoidamme tarvittaessa myös asennukset.

Nettisivut ja verkkokaupat

Suunnittelemme ja toteutamme yksilölliset nettisivut tai verkkokaupan kertomaan yrityksesi toiminnasta kiinnostavalla tavalla ja lisäämään myyntiäsi.

Laadukkaat ja mieleenpainuvat painotuotteet

Suunnittelemme painotuotteet, joissa viestisi pääsee esiin tehokkaasti ja laadukkaasti. Hoidamme koko työnkulun suunnittelusta painettuun tuotteeseen ja jakeluun saakka – olipa kyseessä käyntikortit, juliste, tuotekatalogi tai postitettava kampanjamainos. Suunnittelemme myös mainokset sanoma- ja aikakauslehtiin. Teemme asiat sinulle helpoksi, pidämme huolen aikataulussa pysymisestä ja laadukkaasta jäljestä.

Oma painomme mahdollistaa viimeistellyn lopputuloksen.

BUDJETTIISI SOPIVAA MAINONTAA

Hanki uusia asiakkaita ja pysy asiakkaiden mielessä. Toimivassa mainoskampanjassa hyödynnetään eri mainoskanavia, jotta kohderyhmä tavoitetaan tehokkaasti.

KOHDEPOSTI

Esite, kirje tai mainosflyeri suoraan asiakkaallesi postitettuna oman asiakasrekisterin tai ostetun osoitteiston mukaan

SOME-KAMPANJAT

Kohdennetut mainokset sosiaalisen median eri kanavissa

GOOGLE ADS

Kohdennetut mainokset, hakusanat ja bannerit Googlen mainospaikoilla

UUTISKIRJE

Viesti asiakkaille edullisesti sähköpostin välityksellä oman brändisi mukaisesti

TOIMIPISTEEN MAINOKSET

Esimerkiksi julisteet ja banderollit kivijalkamyymälään tai tienvarsille, animoidut näyttöaineistot tai jaettavat flyerit

LEHTIMAINONTA

Mainosten suunnittelu esim. paikallisiin sanomalehtiin tai näyttävästi aikakauslehtiin

Asiakkaat luottavat toimivaan palveluumme
NPS 95

Kokemuksia.fi mittasi puolueettomasti asiakkaidemme tyytyväisyyttä toimintaamme. Olemme suuresti kiitollisia asiakkaiden meille osoittamasta luottamuksesta.