Valikko Sulje

Varastoimme mainosmateriaalit ja hoidamme jakelun puolestasi

Olemme kehittäneet tilauskanavan sekä varastointi- ja jakelupalvelun palvelemaan erityisesti ketjuasiakkaitamme. Asennamme näyttävät mainospinnat haastaviinkin kohteisiin.

Varastointi ja logistiikka

Varastoimme tuotteita, vastaamme jakelun haasteisiin ja toimitamme tuotteet loppukäyttäjille tilauskanava Kuvastimessa tehtyjen tilausten mukaisesti.

Sijaintimme Keski-Suomessa on logistisesti näppärä, sillä toimintamme kattaa koko Suomen.

24/7 tilauskanava

Tilauskanava ja materiaalienhallintapalvelu Kuvastin on kehitetty erityisesti ketjujen tarpeisiin. Kuvastin-palvelumme avulla hallinnoimme ketjuasiakkaiden aineistoja ja mainostuotteita. Ketjun toimipisteet tilaavat mainos- ja esillepanotuotteet itsenäisesti tilauskanavasta.

Kuvastimen käyttö vapauttaa ketjutoimijan resursseja. Me hoidamme materiaalien hallinnan ja jakelun.

Asennus ja teippaus

Hoidamme vaativimmat mainospintojen asennukset puolestanne valtakunnallisesti. Asennamme banderollitelineet vaihdettaville mainoslakanoille, tienvarsimainokset ja toimipisteiden kyltit ja opasteet.

Hoidamme toimipisteen teippaukset mittauksista ja suunnittelusta aina valmiiden teippausten asennuksiin. Teippaamme myös autot ja kalusteet brändisi mukaiseksi.

Asiakkaat luottavat toimivaan palveluumme
NPS 95

Kokemuksia.fi mittasi puolueettomasti asiakkaidemme tyytyväisyyttä toimintaamme. Olemme suuresti kiitollisia asiakkaiden meille osoittamasta luottamuksesta.